Sjove farvede kontaktlinser uden styrke

Oprindeligt set havde kontaktlinser samme formål, som et par briller – nemlige at korrigere en synefejl. I dag findes der både partyudgaver af kontaktliner og briller, som tages på udelukkende for at ændre udseende eller følge moden. Sidstnævnte er især tilfældet ved brug af briller uden styrke, der kun købes for at opnå et bestemt look med briller. Vi ser nu en lignende tendens med kontaktlinser.

 

Farvede kontaktlinser – kun fantasien sætter grænser (næsten)

Du kan købe en lang række forskellige farvede kontaktlinser online. Fælles for dem er, at de ændrer din almindelige øjenfarve til noget ganske andet. F.eks. kan man købe, røde, sorte, hvide eller stribede linser – det er noget der tiltrækker opmærksomhed.

Man kan naturligvis også købe farvede kontaktlinser i almindelige blågrønne eller brune nuancer for at prøve noget nyt. Så kan man også finde ud af, hvem der virkelig kan huske din rigtige øjenfarve.

Til hverdag

Linser med farve findes sådan set i alle de samme kontaktlinsetyper, som normale kontaktlinser. Dvs. endagslinser, 14-dagslinser og månedslinser. Og du kan naturligvis også få mange af de farvede linser med styrke. Skal man til fest og skeje ud en enkelt aften, vil det være nok (og billigst) at købe endagslinserne. Er du ude efter en mere permanent løsning, vil det være billigere med linser, der kan genbruges.

Til fest med sjove partylinser

Der findes næsten ikke noget, som kan ændre ens udseende mere voldsomt, end en kontaktlinse med en meget iøjnefaldende farve eller mønster. Der findes partylinser med grafik og mønster, f.eks. som en smiley eller en sol, ligesom der findes kontaktlinser, som efterligner dyreverdenen i form af slangeøjne, katteøjne eller vampyrøjne. Der er linser med striber, tern, flag og i det hele taget mønstre og farver, der ser alt andet end naturligt ud.

Husk at læse medfølgende vejledning når du skal bruge linserne. Især hvis det ikke er endagslinser, men linser der skal genbruges i flere dage (eller uger).