iPhone læder etui

Hvorfor købe et iPhone læder etui – og hvad skal du i det hele taget være opmærksom på, når du køber og bruger et læder etui til din iPhone? Lad være med at spare, køb et lækkert etui af høj kvalitet, som passer til din iPhone. Og pas på at der ikke kommer sand eller småsten ned i etuiet, for så gør det ingen gavn.

 

Hvis man vil passe ekstra godt på sin iPhone, kan man købe et etui til den. Her er der underligt nok mange mennesker, der vælger at spare, og derfor blot køber det, der er billigst og praktisk..

Men kan virke underligt, eftersom man har købt en relativ dyr telefon – en iPhone – og dermed går ind for hele det lækre finish, som telefonen indeholder og i det hele taget udstråler. Det er med andre ord en accessory, man ikke bør spare på, da den ved blive din iPhones bedste ven og så godt som en del af telefonen.

Med et læder etui til iPhone får du både en god beskyttelse mod ridser, stød og slag – og din iPhone ser fortsat lækker ud, når du tager den op af lommen. Den dufter og er rar at håndtere, og du bibeholder det lækre look, når iPhonen ligger fremme med læderetuiet.

Som med alle andre etuier, så skal man med sit læder etui være opmærksom på ikke at få sand, småsten eller grus ned i etuiet – for derinde er der ingen beskyttelse, og småstenene kan endda gøre maksimal skade, ved længe at ligge og ridse. I nogle læder etuier er der små huller både til dine høretelefoner, eller der hvor kameralinsen er, så man ikke behøver tage telefonen op af etuiet, for at høre musik eller tage billeder.

Køb af iPhone læder etui online

Der findes masser af forhandlere af iPhone etuier bl.a. i læder – og herunder finder en liste over nogle websites, der gerne vil sælge etuier eller udstyr til din iPhone:

God jagt efter det helt rigtige etui af læder til din iPhone.