Penge for gammel mobil

Vidste du, at du faktisk ofte kan få penge for din gamle mobiltelefon? Op mod 80 procent af alle danskere har mindst en gammel mobil til at ligge i gemmerne hjemme – hvorfor ikke få penge for de gamle mobiler? Læs hvordan her.

 

2 ud af 3 danskere, har en gammel mobiltelefon liggende derhjemme, som ikke laver andet end at samle støv. Det er synd og skam – for faktisk kan du få en fornuftig klat penge for din tidligere bedste ven.

Hvorfor kan du få penge for din gamle telefon?
Det kan du, fordi at din gamle telefon kan være fint anvendelig og penge værd for andre folk i udlandet. Du kan selvfølgelig også altid forsøge at sælge din gamle telefon til venner og bekendte eller gennem dba.dk – men denne artikel beretter om en anden måde, at få penge for en gammel mobil.

Hvordan får du penge for din gamle mobil?
Det gør du ved at indsende din telefon til et firma, som derefter undersøger den for fejl og mangler. Hvis alt er i orden, får du din betaling og kan bruge din fortjeneste som du har lyst til. Firmaet der har købt din ældre mobiltelefon sælger den nu videre til mennesker i f.eks. Sydøstasien. Faktisk er det en win-win for alle involverede – du får lidt penge for din gamle telefon, firmaet tjener også lidt penge og et andet menneske får glæde af din aflagte telefon. Og så er det også godt for miljøet.

Hvor får du penge for dine ældre mobiltelefoner?
Det kan du hos Smartdrop, en service som lever af at købe gamle og brugte telefoner og så sælge dem videre f.eks. til Sydøstasien. På Smartdrop kan du – før du sælger din telefon – altid tjekke hvor meget, du kan få betalt for den. På den måde kan du altid vurdere, om du har lyst til at fortsætte eller ej.

Held og lykke med at få en gammel mobil solgt!