Se TV online

Det er faktisk muligt at se gratis TV online, direkte i din browser Her guider vi dig videre til at finde en række danske tv-kanaler, som du kan se direkte på din computer, der er tilsluttet internettet. Du behøver ikke downloade noget. Det hele streames, hvilket vil sige, at tv-udsendelserne leveres til din computer i takt med, at du ser på det.

 

Flere og flere danskere vælger at droppe såvel TV’et, som den medfølgende TV-pakke af kanaler. Dels fordi det er dyrt, dels fordi mange ikke synes, at kvaliteten af udsendelserne, lever op til den pris, som man måned efter måned betaler.

Men selvfølgelig er der visse TV-udsendelser, man gerne vil se. Det kunne f.eks. være at man gerne vil se OL i London 2012 eller Tour de France.

Og det er faktisk muligt at streame indholdet fra de danske kanaler, der bl.a. viser ovenstående sportsbegivenheder. At streame vil sige, at man ser og hører indholdet i takt med, at det bliver leveret til din computer. Du behøver dermed ikke downloade noget, men du kan se TV online og direkte i din browser.

Herunder finder du en liste af websider, hvor du kan se TV online og direkte:

Du ønskes god fornøjelse med at se tv online og direkte på din computerskærm. Nemmere bliver det ikke, hvis man trænger til lidt underholdning.