10 veje til orgasme

Verden er fuld af sexeksperter – og det er ikke dem alle, der skriver i ugebladene. De kaldes kvinder, og de er ikke så lidt sjovere at være sammen med end den gennemsnitlige cand.et-eller-andet. De udfører oven i købet alle deres eksperimenter på egen krop, og de er ikke bange for at dele ud af deres erfaringer.

Det besluttede vi os til at benytte. Vi spurgte simpelt hen 10 forskellige kvinder, hvad der tænder dem allermest. Derefter fik vi nogle kloge hoveder til at forklare hvorfor og komme med en brugsanvisning på, hvordan du mest effektivt udfører kvindernes favoritaktiviteter i sengen.

1. Tryk på maven

“Mens vi har samleje, presser min mand sin ene hånd hårdt ind mod mit underliv. Det giver mig nogle fantastiske orgasmer.”

Derfor virker det

Fænomenet har sandsynligvis noget at gøre med g-punktet, der befinder sig cirka fem centimeter inde i skeden på den side, der vender op mod maven. Mange kvinder har aldrig fundet deres g-punkt, men det kan skyldes, at punktet godt kan ligge et stykke inde i skedevæggen og derfor er svært at nå – især under almindeligt samleje. Men ved at trykke på maven udefra bringes g-punktet i tæt kontakt med penis, og så sker der pludselig noget.

LÆS OGSÅ: Her er kroppens erogene zoner 

Sådan gør partneren det bedst

G-punktet er lidt spøgelsesagtigt, og det kan være placeret forskellige steder fra kvinde til kvinde. Derfor må I prøve jer frem. Partneren begynder med at trykke hende forsigtigt cirka 10 centimeter under navlen, mens han bevæger sig oppe i hende. Hun vil ikke være i tvivl, når han har fundet det rigtige sted.

2. Gå tæt på

“Når jeg har klædt mig af, stiller min mand sig nogle gange foran mig. Han fører håndfladerne tæt hen over min krop, hele vejen op og ned, uden faktisk at røre mig.”

Derfor virker det

Ved at bevæge hænderne hen over kroppen strejfes de små hår, og det giver en dejlig kildrende fornemmelse. Samtidig kan oplevelsen af næsten at blive rørt være meget ophidsende. Det giver en forventning om, hvad der skal ske senere, og fortæller, at partneren sætter pris på hendes krop. Positiv forventning er en vigtig del af den kvindelige seksualitet.

Sådan gør partneren det bedst

Han hjælper hende af med tøjet (en dejlig ting i sig selv). Han tager hendes hånd, og stiller sig lige foran hende. Han starter helt oppe ved tindingerne, og lader derefter hænderne glide langsomt ned over skuldre, bryster, mave, balder og lår så tæt på kroppen, han kan, uden at røre hende. Jo langsommere, jo bedre.

3. Hæng ud

“Mens vi elskede, drejede min fyr mig, så jeg lå på tværs af sengen med hovedet ude over kanten. Jeg skulle lige til at protestere, da jeg opdagede, hvor dejligt det var. Kort efter fik jeg en voldsom orgasme.

Derfor virker det

Når man har hovedet nedad, løber blodet til hjernen, og man bliver en smule ør. Denne følelse kombineret med fysisk nydelse kan forstærke orgasmen hos nogle kvinder.

Sådan gør partneren det bedst

Kvinden lægges med hoved og skuldre ud over sengekanten. Han trænger langsomt ind, og er lidt forsigtig, Stillingen fungerer bedst, hvis kvinden allerede er varmet godt op, så den skal ikke være den første på menuen.

4. Skift til slowmotion

“Min elsker kan finde på at stoppe op midt i et stød. Han går så over til super-slow, hvor han bevæger sig ind og ud, centimeter for centimeter. Nogle minutter af det, og jeg bliver helt vild.”

Derfor virker det

En nøgle til at ophidse en kvinde er uforudsigelighed. Hvis hun aldrig er helt sikker på, hvad du nu vil gøre, vokser hendes forventninger. Derfor er det godt med små overraskelser. Manden kan for eksempel holde en kunstpause og ændre stødkadencen.

Sådan gør partneren det bedst

Partneren stopper midt i et vilkårligt samlejestød. Det kan være, mens han er halvvejs inde, eller mens hans penishoved kun akkurat er i kontakt med hendes skamlæber. Det virker bedst, hvis der startes så langsomt som muligt og bygges gradvist op.

5. Prøv med en pude

“Min mand lægger en fast pude under min bagdel, før vi begynder på missionærstillingen. Det ændrer vinklen, så hans stød føles langt bedre, og jeg kommer hurtigere.

Derfor virker det

Når det gælder stødteknik, er vinkel alfa og omega. Skeden er fyldt med følsomme nervespidser, men vinklen skal varieres for at stimulere dem maksimalt. Når hendes underliv er hævet, kan han let at bevæge sig i forskellige vinkler. Et ekstra plus er, at penis lettere kommer i kontakt med klitoris, når hun er hævet en anelse.

Sådan gør partneren det bedst

En pude skubbes ind under hende, når I tager hul på missionæren. Hun dirigerer den på plads, så hun ligger godt.

Begynd med en relativt flad pude, og se, hvordan det virker. Senere kan I eventuelt supplere med en til.

6. Læg sjælen i

“Jeg kommer helt op og ringe, når min kæreste slikker mig. Det er ikke så meget, hvordan det føles, men mere den hengivelse, han lægger i det, der tænder mig.

Derfor virker det

Et af kvinders værste mareridt er ikke at lugte eller smage godt forneden. Hvis han kan fjerne den frygt, vil hun højst sandsynligt nyde, hvad han end foretager sig i den region.

Sådan gør partneren det bedst

Hvis han kan lide at slikke hende, så lad hende ikke være i tvivl om det. Støn, grynt, suk, eller fortæl hende ganske simpelt, hvor stor en nydelse, det er.

7. Drej til bagbord

“Jeg er vild med at ligge oven på en mand, krop mod krop, mens han ælter mine balder godt igennem. Samtidig skal jeg kunne mærke hans penis indeni. Det er den sikreste vej til orgasme for mig.

Derfor virker det

Hos nogle kvinder er bagdelen en meget erogen zone – mere end brysterne. Hvis balderne bliver masseret grundigt, mens penis er i skeden, vil den samtidig komme godt rundt i krogene og derved ramme en masse følsomme steder.

Sådan gør partneren det bedst

Start med stillingen, hvor hun sidder oven på ham. Derefter lægger hun sig ned. Han tager fat i hendes balder, og giv dem en grundig omgang. Hvis han kan nå, så lad også fingrene glide helt ned til mellemkødet, og kærtegn hende der.

8. Vær tungen på vægtskålen

“Når min mand slikker mig, og jeg er tæt på at komme, svirper han tungen op og ned ad min klitoris i længderetningen. Et par sekunder af det, og jeg er leveret.”

Derfor virker det

De fleste mænd tror, at klitoris bare er en lille knop oven for skedeindgangen. Men faktisk strækker organet sig langt ind i den kvindelige krop og er omkring otte centimeter langt. Når han bevæger tungen hurtigt hen over den synlige del, stimulerer han ikke kun den, men skaber bevægelse i hele klitoris.

Sådan gør partneren det bedst

Det afgørende her er at sikre sig, at den lille hudlap, der dækker klitoris, er af vejen. Det sker ofte automatisk, når kvinder bliver meget ophidset, fordi den synlige del af klitoris vokser. Ellers kan han trække huden væk med en finger, så han let kan komme til med tungen.

9. Slik og pust

“Min kæreste gør en fræk lille ting: Han slikker mig på et mindre område, for eksempel navlen, halsen eller balderne. Derefter puster han på stedet, slikker og puster igen. Det giver en meget ophidsende fornemmelse i hele kroppen.”

Derfor virker det

Du har sikkert prøvet at puste på en varm skefuld suppe for at køle den af. Det samme princip gælder for væske på hud – den føles kold, når man puster på den. Og jo større afstand, der er mellem to erotiske sanseoplevelser – hård/blød eller varm/kold – jo mere intens vil oplevelsen være. Derfor er kontrasten mellem et koldt pust og en varm tunge en virkningsfuld tændsats.

Sådan gør partneren det bedst

Det er godt at skabe et vådt område med vand (spyt), men alkohol er bedre. Alkohol fordamper nemmere, og derfor sker afkølingen hurtigere.

10. Skab et vakuum

“Jeg var sammen med en mand, som sugede sine læber helt fast om min brystvorte. Så begyndte han skiftevis at suge ind og puste ud. Det var en helt usædvanlig følelse, når der først blev skabt et vakuum omkring brystvorten og derefter et tryk på den.”

Derfor virker det

Ligesom det at skifte imellem varm og kold kan øge ophidselsen, kan vekselvirkningen imellem at suge ind og puste ud give en seksuel kickstart.

Det er forskellige nerver, der registrerer, at der bliver henholdsvis trukket i brystvorten og blæst på den, og derfor bliver sanseoplevelsen tilsvarende større.

Sådan gør partneren det bedst

Kodeordet her er forsigtighed, i hvert fald i starten. Når du har suget blidt et par gange, kan du klemme til med læberne, så du forsegler brystvorten helt.

Sug først ind. Træk derefter luft ind gennem næsen, og pust den ud igen gennem munden. Hvis det får hende til at spinde som en kat, kan du gradvist skrue op for suge styrken.

Billedrettigheder: Becca Tapert / Unsplash.com