3 grunde til bestille en bryllupsfotograf

Brylluppet er en af de helt store dage i mange menneskers liv. En dag, som de fleste – forhåbentlig fortsat sammen – kan tænke tilbage på med masser af glæde. På den dag hvor kærligheden fejres i en kombination af troskab til hinanden og en efterfølgende fejring af denne erklæring, er det ikke så underligt, at dagen er noget helt specielt. Og derfor også en dag, som er værd at huske på med stærke minder.

En af de måder, du kan hjælpe dig selv med at forevige dagen, er ved at sikre, at du har en dygtig eller professionel bryllupsfotograf med jer hele vejen. Er du ikke overbevist om, at det er værd at investere i, får du her tre gode grunde til at bestille en bryllupsfotograf.

 

1. Professionelle billeder

Når du bestiller en professionel bryllupsfotograf til at tage billeder ved dit bryllup, er du ikke blot sikker på at få langt bedre billeder, end de som Fætter Kaj kan klare med sin smartphone. Du er også sikker på, at de rigtige øjeblikke fanges fra de helt rigtige vinkler, hvor du ser bedst ud.

En dygtig fotograf vil modsat din gæster nemlig kun have en ting i hovedet under vielsen – at fange dig på den bedste og mest præsentable måde. Til og med uden fingre foran linsen, voldsomme rystelser eller manglende fokus, fordi han/hun koncentrerer sig og kender sit udstyr bedre end sin egen bukselomme.

 

2. Officielle bryllupsbilleder

Det er ikke underligt, hvis du gerne vil vise dig selv frem i den flotte hvide kjole eller en nyindkøbt habit til lejligheden. Derfor er det oplagt at få taget nogle officielle bryllupsbilleder, som I kan få printet ud og indrammet. Dertil vil I også efterfølgende have nogle fantastiske billeder, som I vil kunne dele med venner og familie på sociale medier.

En bryllupsfotograf er essentiel i den sammenhæng, da fotografen er næse for komposition, gode lysforhold og gode “locations” til at tage billederne. Dette kan for eksempel være en fordel, hvis I ønsker, at billederne skal tages i skoven, i en park eller andre steder i naturen.

 

3. Billigere end man skulle tro

Let’s face it – bryllupper er desværre ikke billige – og det er der heller ingen grund til. I teorien skulle man jo kun opleve en dag af den slags i sit liv. Og når man nu allerede har betalt for tøj, selskabslokale, mad og drikke og alle de andre ting, er det næsten synd ikke at ofre de sidste få tusinde kroner for at få en professionel fotograf til at forevige det hele.

Typisk vil en bryllupsfotograf have priser fra 4.000 – 7.000 kroner afhængigt af antallet af timer og fotografens transporttid. Hvis du alligevel er i gang med at knalde 100.000 af på en fantastisk dag, så er det næsten synd ikke at få den godt dokumenteret.

 

Billede: Colette Allen / Unsplash.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait