Sådan passer du på dit hår i solen

Sol og saltvand slider på dit hår – få gode råd til, hvordan du plejer det

Der er ikke noget bedre end en tur på stranden med en god bog og i selskab med en håndfuld gode venner. Solen bager fra en skyfri himmel, og når varmen bliver for intens byder havet på en kølig dukkert.

En tur på stranden er afslappende og skønt, men ikke for dit hår, som bliver udsat får et enormt slid. Solens blegende stråler og saltvandets udtørrende effekt får dit hår til at se trist og slidt ud.

Med lidt hjælp kan du sagtens få et lækkert hår i sommeren. Vi har her samlet gode råd til, hvordan du passer på dit hår i solen.

 

HVORDAN PLEJER DU DIT HÅR I SOLEN

  • Brug shampoo, der er beregnet til at modvirke sol og saltvand. Der findes flere mærker på markedet, som har både shampoo og balsam beregnet til at beskytte dit hår i sommeren. Prøv dig frem og find det bedste produkt for netop dit hår.
  • Lad balsamen sidde i. Vask dit hår som normalt og tør det med et håndklæde. Put derefter balsam i, som du lader sidde til næste hårvask. Anvend en normal balsam, mængden afhænger af længden på dit hår.
  • En god klipning kan hjælpe dig et godt skridt på vejen – både før og efter ferien.
  • Brug en hat – der findes mange søde sommerhatte, tørklæder og seje kasketter, som vil passer perfekt til dig. Vær kreativ og leg med farver og variationer. Man behøver ikke være Kronprinsesse Mary for at se godt ud med en hat.
  • Er dit hår nyfarvet, så pas ekstra godt på farven, så solens stråler ikke bleger det. Få ekstra råd og vejledning af din frisør efter farvning, så du sikrer dig at farven ikke forsvinde som dug for solen.

Billedrettigheder: Kyle Smith/Unpslashed.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait