15 skønhedsgenveje til den dovne pige

Hop over, hvor skønheds-gærdet er lavest

Du kender det: Klokken er ti minutter i for-sent-ud-af-døren, og håret er stadig vådt og makeuppen ikke lagt. Hvad gør en pige, der bedre kan lide at sove længe, end at have en time foran spejlet, men stadig gerne vil se godt ud? Hun tager da en smutvej!

Er du en lille smule doven, når det kommer til din skønhedsrutine? Der er ingen grund til at skamme dig, du er ikke alene. Og der findes masser af måder, hvorpå du kan gøre det hele på det halve, uden at det kan ses.

Se med i her og lær af den dovne piges guide til skønhed.

Hår

Gå i bad dagen før. Et godt, tidsbesparende trick er at vaske dit hår, inden du går i seng. Et varmt bad inden sengetid er lækkert og afslappende, og  på den måde kan du boble under dynen længere tid om morgenen, uden at stresse over fedtet hår og føntørring. Prøv at flette håret, mens det stadig er halvvådt og du vågner med fine prinsessekrøller.

Tid sparet: 20 minutter

Brug en kombineret shampoo og balsam. Skal det gå ekstra hurtigt under bruseren? Så snup en 2-i-1 shampoo, der også indeholder en blødgørende balsam. Nemmere kan det da ikke være!

Tid sparet: 5 minutter

Spring et par hårvaske over. På dette punkt er der ingen grund til at skamme sig over sin dovenskab, alle frisører er nemlig enige om, at det er en god idé. Det er nemlig ikke sundt for håret at blive vasket hver dag. Ser dit hår fedtet ud? Så prøv en tørshampoo, der opsuger fedtet og gør dit hår mat. Der findes også varianter med farve i, der udjævner din egen farve og kan skjule den begyndende udgroning i farvet hår.

Tid sparet: 40 minutter

Brug en leave-in hårkur. Det kan være tidskrævende at give håret fugt og pleje, men det er nødvendigt en gang imellem. Du behøver ikke sætte 15 minutter af til hårkur, for at give håret den opmærksomhed, det fortjener. Der findes nemlig mange lækre kure, der ikke skal vaskes ud. Kom et par dråber i håndfladen og fordel det i håret, men fokuser på spidserne. Håret får fugt og næring, og du får tid til andre ting. Win-win!

Tid sparet: 15 minutter

Rens og pleje

Drop de tidskrævende renseprodukter. Vil du af med makeuppen i en fart? Du behøver ikke bruge timer på badeværelset med afrens og skintonic hver dag. De lækre renseservietter fra Ole Henriksen afrenser og fugter effektivt og hurtigt. Bare stryg den over øjne og ansigt, og snavs og makeup forsvinder. Og så siges de endda at have en foryngende effekt!

Tid sparet: 10 minutter

Du ved godt, at huden skal renses i dybden en gang imellem, men hvem har tid (og råd, ikke mindst) til at gå til kosmetolog og få ansigtsbehandlinger, når der findes vigtigere ting som for eksempel Medical Night på kanal 4? Så er det godt, der findes løsninger, der tillader dig at pleje din hud, mens du ligger på sofaen. Prøv de smarte clear-up strips fra Nivea, der på ti minutter fjerner grimme hudorme og intensivt renser dine porer, imens du sukker over McDreamy. Smart? Det tror vi nok!

Tid sparet: 60 minutter

Huden har brug for fugt – og masser af det. Og det behøver ikke være et kæmpe projekt at sørge for det. Har du fem minutter? Så har du tid til at fugte din hud i dybden! Prøv Cliniques Skin Calming Moisture Mask, der på kun fem minutter giver førstehjælp til tør og dehydreret hud. Smør på renset hud, vent, og vask af. Du kan endda bruge den som natcreme og spare tiden på afvaskningen.

Tid sparet: 25 minutter

Makeup

Synes du også det er et værre hyr at jonglere med primer, foundation og pudder? Din makeup-rutine er en værre tidssluger om morgenen, og der er bedre ting at bruge din tid på. Prøv en farvet dagcreme istedet for en foundation. Den er lettere at bruge, da den er mindre dækkende, og derfor ikke behøver ligeså stor omhu.

Tid sparet: 10 minutter

 

Hvordan får man nemt og hurtigt rødmende kinder og kysseklare, rosenfarvede læber? Den dovne pige har fat i den lange ende her, for der er både penge og tid at spare med dette tip. Køb en fin og fugtgivende læbepomade, der indeholder en smule rød farve. Du kan nemlig både duppe den på kinderne og læberne, og med det samme opnå et friskt, naturligt ungpige-look uden brug af blusher og læbestift eller andre tidsrøvere.

Tid sparet: 15 minutter

 

Vil du slippe for at bruge mascara og øjenbrynsfarve i en måned? Så prøv en permanentfarve til vipper og bryn, der holder ca 4 uger. Du får effekten af mascara uden det smitter af, og markerede bryn giver ansigtet karakter og overflødiggør en masse makeup. Det tager ca 20 minutter at gøre selv, inklusiv blanding af farve, påføring og afrens.

Tid sparet: 1,5 time

 

Selvom man er lidt doven, vil man jo gerne se godt ud til fest, ikke? Men hvad skal du gøre, hvis du ikke just er skarp til at lægge øjenskygge eller gider bruge en evighed, men stadig gerne vil have forførende smokey eyes? Bare rolig, dovne piger kan også få dramatiske, sminkede øjne uden den store indsats, hurra! Color On Pro har udviklet nogle særlige “øjenskygge-klistermærker” under navnet Eye Envy. Du tager blot klistermærket, trykker det mod øjenlåget og trækker det langsomt af. Og voilá, så har du en øjenskygge efter eget valg: smokey, dyreprint eller lyserød, du bestemmer selv.

Tid sparet: 20 minutter

Billedrettigheder: kevin laminto/Unsplashed.com

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait